До уваги вчителів географії!

 20 травня 2021 року відбудеться обласний науково-практичний вебінар «Інтеграція змісту природничої освіти в контексті впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти» (спільно з Інститутом педагогіки НАПН України). Відділ географії та економіки Інституту педагогіки НАПН України спільно із кафедрою природничо-математичної освіти та технологій КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних  кадрів» запрошують вчителів географії та інших вчителів природничих предметів прийняти участь в обласному науково-практичному вебінарі «Інтеграція  змісту природничої освіти в контексті впровадження нового Державного стандарту  базової середньої освіти».

Захід відбудеться 20 травня 2021 року на платформі Zoom (покликання та код доступу буде надіслано на електронну скриньку учасника, вказану під час реєстрації). Початок о 14.00 год.

ТЕМАТИЧНІ НАПРЯМИ ВЕБІНАРУ:

  • Забезпечення якості природничої освіти в умовах упровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти.
  • Провідні ідеї концепції природничо-математичної (STEM) освіти.
  • Інтегровані модельні навчальні програми з предметів природничо-технологічного циклу. Модельні програми природничої освітньої галузі для організації освітнього процесу в 5-6 класах.
  • Особливості підвищення кваліфікації вчителів природничої освітньої галузі у 2021-2022 навчальному році.

Реєстрація за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1C1NEEQ2WYuq9fyXwun7dUOhXbF364bFgwalASOWsVvo/edit


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Освіта Рокитнянщини у викликах сучасності: досягнення та вектори розвитку

Про стан злочинності серед неповнолітніх та патріотичне виховання молоді в Рокитнянській селищній територіальній громаді

Астрономічні бої